De ICT-inkooporganisatie van SURF voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek

Geen toegang? Maak een account aan

Toegang tot het afgeschermde deel van deze site is mogelijk voor medewerkers van instellingen en leveranciers die bekend zijn bij SURFmarket. Bekijk het overzicht van aangesloten instellingen om te zien of je instelling al bij ons is aangesloten.
Vraag hieronder je persoonlijke account aan om in te loggen voor zakelijk gebruik.

Studenten gebruiken SURFspot.nl
Studenten hebben geen toegang tot het afgeschermde deel van deze site. Als je student bent, kun je met je instellingsaccount inloggen op SURFspot.nl.

Instelling registreren
Is je instelling of bedrijf nog niet bekend bij SURFmarket, dan nodigen wij je graag uit om je bij ons te registreren​.  ​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Wat gebeurt er nadat u een account heeft aangemaakt?

  1. U ontvangt binnen twee werkdagen een e-mail met uw wachtwoord.
  2. Bent u medewerker van een instelling?
    • Dan kunt u daarna inloggen en het volledige assortiment software bekijken en alle informatie over onze dienstverlening raadplegen​.
    • Dan kunt u ook licenties afsluiten en/of software bestellen, maar daarvoor moet uw account eerst de juiste rechten krijgen. U kunt de rechten aan uw account laten toevoegen door de licentiecontactpersoon software van SURFmarket binnen uw instelling. Kunt u er niet achter komen wie dit is, neem dan contact op met ons via software@surfmarket.nl. ​​

Context-navigatie